Samen zorgen wij ervoor dat jij snel aan de slag kan

De kansen liggen er, Wij helpen jou ze op te pakken

De wereld verandert misschien wel sneller dan ooit tevoren. Het aantal banen en innovaties in de duurzaamheidssector groeit met de dag.
Geen tijd te verliezen om te starten met jouw groene carrière! Om aan de slag te gaan, heb je de juiste certificering nodig. Wees er daarom snel bij en verzeker jouw kansen in de duurzaamheidsmarkt. En is je certificaat verlopen? Boek dan een cursus om snel weer over de nodige papieren te beschikken. Zo kun je binnen no-time weer aan de slag. Daar wordt iedereen blij van.

Een groter podium voor duurzaamheid

Westpoort biedt al jaren professionele cursussen aan in de veiligheid- en mobiliteitssector. Daarom weten wij als geen ander wat klanten willen: goede, praktijkgerichte opleidingen die op een begrijpelijke en leuke manier worden gegeven. Met het motto: zo geleerd, zo gedaan wordt ervoor gezorgd dat klanten snel over de juiste certificaten beschikken. En dat door heel Nederland.

Vanuit het oogpunt om bij te dragen aan een groene en duurzame maatschappij, is Greenpoort opgericht. Een groene toekomst begint voor ons bij het bieden van de juiste opleidingen. Al die opleidingen worden geplaatst, gecontroleerd of bedacht door onze professionals. Samen werken wij aan jouw groene carrière. Want duurzaamheid verdient een groter podium

Samen maken we het leren laagdrempelig, leuk en boeiend

Wat wij willen? Dat jij in een korte tijd veel leert, plezier hebt in de cursus en natuurlijk uiteindelijk slaagt! Dat slagen kunnen we niet voor je doen. Wel kunnen we jouw slagingskans zo groot mogelijk maken.

Hoe? Door de cursussen laagdrempelig, leuk en boeiend te maken. Stap voor stap bereiden we je voor op het werkveld en het examen. Geen onnodige stof, maar gewoon de zaken die je moet weten. Geen strenge ouderwetse onderwijzer, maar een docent die zelf met zijn laarzen in de modder heeft gestaan en weet waar hij het over heeft. De cursussen zijn gericht op de theorie en voorzien van voorbeelden uit de praktijk. Alles om jou op een passende manier klaar te stomen voor het examen.

icon About

Zo gedaan ,
Zo gehaald

Snel geregeld. Voordelig geprijsd

Met een paar drukken op de knop boek je jouw cursus of E-learning. Geen lange wachtrijen maar snel terecht, daar staan wij voor. Met een E-learning kun je altijd en overal leren. Precies wanneer het jou uitkomt. Goed te combineren met een druk bestaan dus. Klinkt goed toch?

Van te voren weet je precies wat je aan kosten te wachten staat en wat je daarvoor terug krijgt. Geen financiële verrassingen achteraf dus, maar een eerlijk en duidelijk overzicht.

Liever telefonisch boeken?

Het enige wat jij hoeft door te geven zijn de kandidaatgegevens, de rest doen wij. Van verplichte registraties tot het uitnodigen van de kandidaten. Wil je de cursus liever op eigen locatie? Geen probleem, wij bieden ook flexibele en volledig op maat gemaakte cursussen aan. Neem contact met ons op, wij helpen je graag

Bel ons

Dagelijks bereikbaar tussen 09:00/17:00

Bericht ons

Laat een bericht voor ons achter

HET STAP-BUDGET,
IETS VOOR JOU?

Wist je al dat je gebruik kunt maken van maar liefst €1.000,- opleidingstegoed? De overheid stelt dit budget beschikbaar om jouw carrière een boost te geven en jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Zie het als een gratis investering in de vorm van kennis en vaardigheden. Bij Greenpoort zijn er cursussen beschikbaar waar je het STAP Budget voor in kunt zetten. Zo volg je GRATIS een cursus! Wat houd je nog tegen?

Wij zijn er om jou te helpen slagen

Wil je informatie of hulp met een cursus boeken
Laat een bericht achter en dan reageren we zo snel als mogelijk.