VCA - vol E-learning

E-learning

cursus

Excl. BTW

Inclusief

examen

Haal je VCA vol certificaat Vca-vol E-learning

Is het hebben van een VCA VOL certificaat verplicht? Als je als leidinggevende of ZZP’er werkzaam bent in de bouw, petrochemie, haven of overheid, dan is kennis over veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) verplicht. In deze cursus VCA VOL leer je veilig en verantwoord te werken en relevante wet- en regelgeving over veiligheid, gezondheid en milieu toepassen. Met dit VCA VOL certificaat laat jij zien dat je risico’s goed kan inschatten en dat je in staat bent om te signaleren wanneer een situatie (on)veilig is en welke maatregelen je moet nemen. Ben jij klaar voor deze eendaagse cursus VCA VOL diploma?

Voor wie is de cursus ?

De VCA VOL cursus is voor operationeel leidinggevenden en zzp’ers die werkzaam zijn bij een aannemer, op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving

Wat kan je na deze cursus

Extra informatie

Via de knop Meld je direct aan kan je je aanmelden voor deze cursus. Vervolgens krijg je van ons binnen 1 dag een email met daarin de toegang tot de cursus en een betalingslink.  Eenmaal betaald heb jij toegang tot de cursus en kan je je voorbereiden op het examen. 

Laat je dit liever door ons doen doen of heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken op: 088 827 3073.

Als jij jouw e-learning heb afgerond en klaar bent voor het examen kan je via www.westpoort.nl/vca-examen/ een datum uitkiezen. Mail deze datum vervolgens door naar info@greenpoort.nl en dan plannen wij hem kosteloos voor je in. 

Aan het einde van de cursusdag ga je aansluitend examen doen. Het VCA VOL examen is standaard in het Nederlands. Je neemt het examen af op de computer. Je moet 70 meerkeuzevragen beantwoorden, hier mag je maximaal 75 minuten over doen. Je moet 65% van het totaal aantal te behalen punten goed hebben om te slagen. Bij een computerexamen is de uitslag direct bekend.

Als je examen wilt doen in het Frans, Engels of Duits of op een ander moment, neem dan contact met ons op via info@greenpoort.nl 

Ben je geslaagd met 65% of meer? Dan krijg jij het digitale VCA VOL certificaat binnen enkele werkdagen toegestuurd, dit certificaat is tien jaar geldig.

  • Arbowet en (Europese) regelgeving.
  • Risico-inschatting en preventie van gevaar.
  • Ongevalpreventie en oorzaken.
  • Kennis van gevaarlijke stoffen.
  • Bedrijfsnoodplannen.
  • Toolboxvergaderingen.

Als je niet slaagt voor het examen kan je een herexamen inplannen. 
Je betaalt dan alleen de kosten van het examen (€99,- excl. btw)

Neem hiervoor contact met ons op: info@greenpoort.nl

Wat klanten van ons vinden

Ben jij er klaar voor?

Meer Cursussen

Misschien ben je ook geintresseerd in deze cursussen

EPW-Basis e-learning

Wil je aan de slag als EPW basis adviseur? Haal dan snel je examen en benut je carrièrekansen! Met deze e-learning stomen we je helemaal klaar voor het examen EP-W/B. Met praktische voorbeelden, tussentijdse vragen en korte samenvattingen.

Zonnestroom cursussen

Certificaten halen voor het werken met zonnestroominstallaties? Dat kan! Leer alles over het ontwerpen, plaatsen, inspecteren en onderhouden van zonnepanelen. De opleiding bestaat uit 5 modules, die je in zijn geheel of los kunt volgen.

VCA - BAsis e-learning

Je diploma basisveiligheid VCA is voor veel opdrachtgevers een eis voordat je aan het werk mag gaan. Met jouw VCA Basis laat jij zien dat jij bewust bent van risico’s en dat je in staat bent om te signaleren wanneer een situatie veilig is.

vca - vol e-learning

Als je als leidinggevende of ZZP’er werkzaam bent in de bouw, petrochemie, haven of overheid, dan is kennis over veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) verplicht. In deze e-learning VCA VOL leer je veilig en verantwoord te werken en relevante wet- en regelgeving over veiligheid, gezondheid en milieu toepassen.

Aanmelden cursus

Bedankt voor je interesse in onze cursus. Na Aanmelden nemen wij binnen 1 dag via de mail contact met je op. Waarin je van ons een betalingslink & toegangscode krijgt.