VCA - Basis E-learning

E-learning

cursus

Excl. BTW

Inclusief

examen

Haal je VCA met een Vca basis E-learning

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Je diploma basisveiligheid VCA is voor veel opdrachtgevers een eis voordat je aan het werk mag gaan. Dat is ook niet gek, het gaat vaak om risicovolle banen waar een ongeluk in een klein hoekje zit. Met jouw VCA Basis laat jij zien dat jij bewust bent van risico’s en dat je in staat bent om te signaleren wanneer een situatie veilig is. Door jouw VCA examen te halen, laat jij zien dat je de basiskennis beheerst over veilig en gezond werken.

Voor wie is de Vca basis cursus ?

De VCA Basis cursus is nuttig als je risicovoIIe werkzaamheden uitvoert en is verplicht als je bij of voor VCA gecertificeerde bedrijven werkt. Via deze vca basis E-learning bereid je je voor op het examen. Heb jij doordeweeks geen tijd, of wil je de cursus op je eigen tempo volgen. Dan is deze E-learning echt iets voor jou. 

Wat kan je na deze cursus

Extra informatie

Via de knop Meld je direct aan kan je je aanmelden voor deze cursus. Vervolgens krijg je van ons binnen 1 dag een email met daarin de toegang tot de cursus en een betalingslink.  Eenmaal betaald heb jij toegang tot de cursus en kan je je voorbereiden op het examen. 

Laat je dit liever door ons doen doen of heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken op: 088 827 3073.

Als jij jouw e-learning heb afgerond en klaar bent voor het examen kan je via www.westpoort.nl/vca-examen/ een datum uitkiezen. Mail deze datum vervolgens door naar info@greenpoort.nl en dan plannen wij hem kosteloos voor je in. 

Het VCA examen is standaard in het Nederlands. Je neemt het examen af op de computer. Je moet 40 meerkeuzevragen beantwoorden, hier mag je maximaal 60 minuten over doen. Je moet 65% van het totaal aantal te behalen punten goed hebben om te slagen. Bij een computerexamen is de uitslag direct bekend.

Als je moeite hebt met lezen is het ook mogelijk om een luisterexamen te doen. Dit luisterexamen geven wij alleen in het Nederlands, Turks, Pools, Engels of Portugees. Als je in een andere Europese taal examen wilt doen of op een ander moment, neem dan contact met ons op via info@greenpoort.nl

Als je het examen met goed resultaat hebt afgerond, krijg je jouw certificaat digitaal binnen een paar werkdagen toegestuurd. Dit certificaat is tien jaar geldig.

 • Arbowet- en regelgeving.
  Risico-inschatting en preventie van gevaar.
 • Ongevalpreventie en oorzaken.
 • Kennis van gevaarlijke stoffen.
  Brand- en explosiegevaar.
 • Elektriciteit.
 • Werken op hoogte.
 • Werken in besloten ruimte.
 • Gebruik van persoonIijke beschermingsmiddeIen.

Wat klanten van ons vinden

Ben jij er klaar voor?

Meer Cursussen

Misschien ben je ook geintresseerd in deze cursussen

EPW-B E-learning

Wil je aan de slag als EPW basis adviseur? Haal dan snel je examen en benut je carrièrekansen! Met deze e-learning stomen we je helemaal klaar voor het examen EP-W/B. Met praktische voorbeelden, tussentijdse vragen en korte samenvattingen.

Zonnestroom cursussen

Certificaten halen voor het werken met zonnestroominstallaties? Dat kan! Leer alles over het ontwerpen, plaatsen, inspecteren en onderhouden van zonnepanelen. De opleiding bestaat uit 5 modules, die je in zijn geheel of los kunt volgen.

Aanmelden cursus

Bedankt voor je interesse in onze cursus. Na Aanmelden nemen wij binnen 1 dag via de mail contact met je op. Waarin je van ons een betalingslink & toegangscode krijgt.