E-learning
EPW-Basis adviseur

17

Video lessen

excl.

ISSO 82.1 handboek

Excl. BTW

7 H

Lesmateriaal

Overzicht

Als EPW basis adviseur doorloop je woningen en doe je verslag van alle aspecten die van invloed zijn voor de energieprestatie. Je legt de basis voor het bepalen van het energielabel en kunt waar nodig adviseren.

Een dag als EPW basis adviseur staat in het teken van vaktechnische kennis, duurzaamheid, afwisseling en persoonlijk contact. Klinkt dat als muziek in de oren? Volg dan de cursus om je voor te bereiden op het EP-W/B examen.

Wat leer je

Voor wie is de cursus ?

De cursus EPW basis adviseur is er voor iedereen die aan de slag wilt gaan als: basis energieprestatieadviseur voor de woningbouw. Of je nu al ervaring hebt in het vakgebied of niet. De cursus tot energieprestatie adviseur wordt op een laagdrempelige manier opgebouwd.

We werken op basis van: handboek de ISSO 82.1 en de BRL 9500-W. De theoretische kennis wordt afgewisseld met praktische voorbeelden, tussentijdse vragen en korte samenvattingen.

Jouw weg naar een succesvol examen

Deze cursus wordt gegeven in de vorm van animatie videolessen. Elke les duurt tussen de 20 & 30 minuten. Tijdens deze animatielessen nemen we jou mee door het ISSO handboek en leggen we elk onderwerp verder uit, wat er wel & niet belangrijk is, waar je op moet letten tijdens het examen en geven we voorbeelden

Wat klanten van ons vinden

Ben jij er klaar voor?

Meer Cursussen

Misschien ben je ook geintresseerd in deze cursussen

EPW-B E-learning

Wil je aan de slag als EPW basis adviseur? Haal dan snel je examen en benut je carrièrekansen! Met deze e-learning stomen we je helemaal klaar voor het examen EP-W/B. Met praktische voorbeelden, tussentijdse vragen en korte samenvattingen.

Zonnestroom cursussen

Certificaten halen voor het werken met zonnestroominstallaties? Dat kan! Leer alles over het ontwerpen, plaatsen, inspecteren en onderhouden van zonnepanelen. De opleiding bestaat uit 5 modules, die je in zijn geheel of los kunt volgen.