150 oefenvragen
EP-W adviseur

150

oefenvragen

50 euro

investering

100 euro korting

20 euro per module

Wil jij je grondig voorbereiden op het EP-W examen? Maak dan gebruik van onze aanbieding!

Ben je klaar om je EP-W examen met vertrouwen tegemoet te treden? Onze uitgebreide verzameling van 150 oefenvragen is precies wat je nodig hebt om je voor te bereiden op succes. Of je nu net begint met studeren of je kennis wilt opfrissen, onze vragen zijn ontworpen om alle aspecten van het examen te bestrijken en je te helpen je voor te bereiden op elke uitdaging die je tegenkomt.

We begrijpen hoe belangrijk het is om extra te oefenen om je zelfvertrouwen te vergroten en je kansen op slagen te maximaliseren. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van oefenvragen aan die je helpen om je vaardigheden te verbeteren en je voor te bereiden op het examen.

Onze EP-W Oefenvragen zijn beschikbaar voor slechts 50 euro. Maar dat is nog niet alles! Als extra voordeel bieden wij tot wel 100 euro korting op je examen aan bij het onafhankelijke examenbureau Stichting Nederlands Examen Instituut, namelijk 20 euro per module. Zo krijg je niet alleen toegang tot hoogwaardige oefenvragen, maar bespaar je ook op de kosten van het examen zelf.

Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met oefenen en zet de eerste stap naar je succesvolle EP-W examen!

Meer Cursussen

Misschien ben je ook geintresseerd in deze cursussen

EPW-B E-learning

Wil je aan de slag als EPW basis adviseur? Haal dan snel je examen en benut je carrièrekansen! Met deze e-learning stomen we je helemaal klaar voor het examen EP-W/B. Met praktische voorbeelden, tussentijdse vragen en korte samenvattingen.

Zonnestroom cursussen

Certificaten halen voor het werken met zonnestroominstallaties? Dat kan! Leer alles over het ontwerpen, plaatsen, inspecteren en onderhouden van zonnepanelen. De opleiding bestaat uit 5 modules, die je in zijn geheel of los kunt volgen.