EPW-Basis e-learning

Wil je aan de slag als EPW basis adviseur? Haal dan snel je examen en benut je carrièrekansen! Met deze e-learning stomen we je helemaal klaar voor het examen EP-W/B. Met praktische voorbeelden, tussentijdse vragen en korte samenvattingen.

Zonnestroom cursussen

Certificaten halen voor het werken met zonnestroominstallaties? Dat kan! Leer alles over het ontwerpen, plaatsen, inspecteren en onderhouden van zonnepanelen. De opleiding bestaat uit 5 modules, die je in zijn geheel of los kunt volgen.

VCA - BAsis e-learning

Je diploma basisveiligheid VCA is voor veel opdrachtgevers een eis voordat je aan het werk mag gaan. Met jouw VCA Basis laat jij zien dat jij bewust bent van risico’s en dat je in staat bent om te signaleren wanneer een situatie veilig is.

vca - vol e-learning

Als je als leidinggevende of ZZP’er werkzaam bent in de bouw, petrochemie, haven of overheid, dan is kennis over veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) verplicht. In deze e-learning VCA VOL leer je veilig en verantwoord te werken en relevante wet- en regelgeving over veiligheid, gezondheid en milieu toepassen.

Waarom een cursus van greenpoort

studeer nu en draag bij aan een duurzame toekomst

voordelig

Eerlijk over de prijs, zo weet jij wat je kan verwachten

professioneel

Jarenlange ervaring als opleidingscentrum in cursussen door heel Nederland

Laagdrempelig

Wij maken de cursussen leuk en boeiend, zodat we jouw kans op slagen vergroten

Een aantal referenties

Wat klanten zeggen over greenpoort

Q